B&S Watering Systems

DSC06037Vanaf januari 2015 heeft B&S Watering Systems BV zijn intrek genomen in een nieuw pand op de Agriport in Middenmeer. Het bedrijf, dat onder andere beregeningssystemen verkoopt aan bollenkwekers, heeft de afgelopen 10 jaar diverse huisvestingen gehad in West Friesland, waaronder in Winkel en aan de Westlanderweg in Middenmeer.

Marc Bakker, eigenaar en directeur van B&S Watering Systems BV merkte dat door veranderingen in de markt en het wegvallen van concurrerende bedrijven, de vraag naar water technische producten en specifieke kennis steeds groter werd. Om aan deze vraag te kunnen voldoen heeft Marc in 2013 een sales manager in dienst genomen en is hij uit gaan kijken naar een nieuwe en grotere locatie. Vooral door de gunstige ligging is zijn keuze gevallen op de Agriport.

“De Agriport is voor ons bedrijf een ideale locatie. Voor zowel klanten als voor leveranciers zijn wij nu heel goed bereikbaar omdat we enkele minuten rijden van de A7 af zitten. Daarbij liggen de grootste kwekerijen van Noord-Holland praktisch in onze achtertuin”. Marc doelt hiermee op de grote glastuinbouwbedrijven die direct aangrenzend liggen aan de Agriport.

Marc ziet dat er ondanks de opkomst van webshops toch een grote vraag is naar een bedrijf waar men langs kan gaan, om advies kan vragen en dat materialen op voorraad heeft. Marc: “Hoewel we al 10 jaar bestaan hebben we dit jaar meer nieuwe klanten mogen verwelkomen dan ooit. Dat komt omdat we nu echt in het zicht zijn, mooi langs de grote doorgaande weg van de Agriport waar honderden auto’s per dag langskomen.

B&S Watering Systems BV kan terugkijken op een heel druk maar ook een heel goed 2015. Naast grote beregeningsprojecten voor bollenkwekers hebben ook veel Loonbedrijven, Tuinmachines en park handelaren, hoveniers, GWW bedrijven, offshorebedrijven en OEM-ers inmiddels de weg gevonden naar het West-Friese bedrijf. “Omdat we ruim 22 jaar in het vak zitten hebben we sterke relaties met vooraanstaande leveranciers en fabrikanten. Zo zijn wij de importeur/distributeur van Comex pompen (uit Italië) voor heel Benelux en importeren zelf Vysra sproeiers uit Spanje. Ook, Humetbuizen, Lavalbuizen, PVC/PE, drainagebuizen en brandslangen kunnen wij altijd scherp aanbieden”, aldus Marc Bakker, die uiteraard hoopt dat de groei zoals die vorig jaar is ingezet ook in 2016 doorzet.

De verkoopbalie van B&S Watering Systems BV is iedere dag geopend van 8.00 tot 17.00 en ook buiten de openingstijden is B&S telefonisch bereikbaar op 0227-656166 of per mail op info@bswater.nl . Voor meer informatie over de producten of assortiment kunt u natuurlijk ook kijken op de website: www.bswateringsystems.nl

Source: Magazine Agrarisch Westfriesland, december 2015

 

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.